Missió, visió i valors

  Missió, visió i valors

  El futbol no és només un esport

  Almenys, no per a mi. El futbol és la meva passió, el meu estil de vida. Quan era jove el meu somni era ser jugador professional i vaig jugar durant 16 anys fent tot el possible per assolir el meu somni. Durant aquest procés, vaig començar a fer el que, finalment, es va convertir en el centre de la meva vida: entrenador de futbol.

  Implicar-se en el procés d’aprenentatge de molts jugadors apassionats no té preu. Només volen jugar a futbol, ​​marcar gols, jugar… I no ho fan prou. Malauradament, a Galway no és tan fàcil entrenar tantes hores i els nens ja no juguen al carrer, la qual cosa vol dir que cada any tenim menys jugadors valents, capaços de vèncer rivals en 1v1, i anem perdent la salut. competitivitat de jugar 3-4 hores sense àrbitre al parc amb 2 bosses com a gol.

  Com a entrenador de futbol i com a persona apassionada d’aquest joc, intentaré ajudar aquests jugadors a tenir sessions extra i transmetre’ls passió i confiança per gaudir cada minut d’aquest esport.

  I aquesta és la missió de la XVAcademy: oferir un entrenament addicional i professional als jugadors apassionats en un entorn d’alt rendiment. Els donaré el 100% per fer-los millors jugadors amb sessions dissenyades amb la Metodologia XVA on el jugador és el centre de tot i tots els conceptes treballats a les sessions són individuals, tècnics i tàctics. A més, els entrenaré amb valors esportius perquè siguin millors dins i fora del terreny de joc, sabent que el futbol forma part de la seva educació i com a Acadèmia hi estic molt implicat.

  Els valors de l’Acadèmia són els valors que creiem molt importants per tenir èxit al futbol i a la vida. Respecte, per tot, passió pel que vulguis, treball dur i disciplina per seguir millorant cada dia, centrat més en el procés que en l’objectiu final i les ganes d’aprendre.

  La visió de la XVAcademy és ser la millor Acadèmia d’Alt Rendiment del país, oferint sessions de qualitat a tots els jugadors en un entorn professional, utilitzant el talent i la dedicació dels entrenadors sempre que s’utilitzi l’última tecnologia i la millor metodologia possible. assolir l’objectiu.

  Per aconseguir-ho, faig un programa cada diumenge i Colònies per Setmana Santa i Estiu i més clíniques. Estic posant el jugador al centre de tot i adaptant totes les sessions de la XVAcademy al que el jugador necessita i vol fer.

  La XVAcademy no és una Acadèmia només per a jugadors d’elit. Si el jugador estima l’esport i vol millorar, la XVAcademy estarà sempre oberta per rebre’l. He estat la persona més feliç del món jugant a futbol i vull que els jugadors de la XVAcademy siguin les persones més feliços del món mentre entrenen amb mi.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *