Aprofita la temporada baixa per tirar endavant

Aprofita la temporada baixa per tirar endavant

El període fora de temporada és un dels millors moments de l’any per entrenar i millorar per preparar-se per a la temporada següent. Creiem que cada vegada que entres al terreny de joc per treballar el teu joc i habilitats et converteixes en un millor jugador.

Però aquesta millora no només és útil al terreny de joc. Tenir el compromís i la disciplina per seguir entrenant encara que la lliga no estigui en marxa, t’aporta un avantatge sobre altres jugadors que només juguen quan tenen partits o quan tenen la motivació per fer-ho. La coherència és la clau i per això no parem a l’estiu, oferint-vos unes colònies per seguir entrenant i millorant.

Perquè la realitat és que allò que no practiquem, ho oblidem a poc a poc. És un procés normal perquè quan dominem algunes habilitats, el nostre cervell pot enviar la informació molt ràpidament per fer el moviment i la coordinació és tan ràpida com el sistema nerviós.

Però quan ja no practiquem el moviment, la memòria muscular el pot tornar a replicar, però la velocitat d’aquestes connexions comença a ser cada cop més lenta. Tots sabem anar amb bicicleta, però probablement després d’uns anys sense fer-ho, trobaríem a faltar una mica d’agilitat si ho tornem a provar. Amb les habilitats futbolístiques passa el mateix.

Amb els programes de tornada al setembre, els casals d’estiu són una molt bona opció per seguir treballant les habilitats, rendint el màxim possible a cada sessió i assegurant-nos que puguem tenir impacte des de l’inici de la propera temporada.

Treballarem la capacitat tècnica dels jugadors amb intensitat i professionalitat per donar la millor experiència als nostres jugadors de la XVAcademy.

Xavi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *